20 december 2021

(Stads)bibliotheek blijft geopend tijdens lockdown

Tijdens de lockdownperiode blijven Bibliotheken met hun belangrijke informatiefunctie geopend. Dit betekent voor Venlo dat de Stadsbibliotheek volledig open is en de vestigingen Belfeld en Velden met aangepaste openingstijden. De vestiging in Tegelen is vanaf 3 januari 2022 weer deels geopend.

(Stads)bibliotheek blijft geopend tijdens lockdown

De Bibliotheek is een Informatiepunt Digitale Overheid waar inwoners van Venlo terecht kunnen met hun vragen over het digitaal regelen van overheidszaken. Medewerkers bieden eveneens hulp bij het maken van een online afspraak voor een (booster)vaccinatie. Alle hulp is gratis en je hoeft hiervoor geen lid te zijn. De Bibliotheek is verder open voor het lenen van boeken en in de Stadsbibliotheek is een aangepast aantal studieplekken beschikbaar.

Het Informatiepunt Digitale Overheid in de Stadsbibliotheek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. In Belfeld kan men hier de komende periode op donderdag van 13.30 tot 16.30 uur terecht en in Velden op maandag van 13.30 tot 16.30 uur. De vestigingen in Arcen en Blerick blijven tot en met 14 januari 2022 gesloten. Actuele informatie over de openingstijden vindt u op www.bibliotheekvenlo.nl.