12 november 2021

Venlo Vertelt - Pandora

In de tweede aflevering van Venlo Vertelt draait het allemaal om veiligheid. Politieagente Femke leidt een grote Pandora-actie en neemt ons een dagje mee.

U heeft geen cookies geaccepteerd, daarom kunnen we deze video niet tonen.

Wilt u de video toch bekijken, ga dan naar de cookies pagina en pas uw instellingen aan.

Onder de naam Pandora bundelen de gemeente, politie, Openbaar Ministerie (OM) en Belastingdienst hun krachten. Met het project Pandora wordt samen gewerkt aan de leefbaarheid en veiligheid van de wijk. Pandora maakt deel uit van de wijkgerichte aanpak in de gemeente Venlo. Het doel van de samenwerking is de leefbaarheid in de wijk vergroten en de criminaliteit aanpakken.

Politieagente Femke leidt zo'n Pandora-actie en neemt ons een dagje mee. De actie was erg succesvol. Zo werden bijvoorbeeld twee verdachten aangehouden die mogelijk iets te maken hebben met een schietincident. Dit en nog veel meer in de tweede aflevering van Venlo Vertelt.

Venlo Vertelt

Ons gemeentelijk televisieprogramma is namelijk in een nieuw jasje gestoken en heet vanaf september 2021 Venlo Vertelt. We maken portretten van inwoners die te maken hebben met een project vanuit de gemeente Venlo. We volgen als het ware een momentje uit hun leven.