01 oktober 2021

Stroomstoring treft gebied Trade Port

Donderdagavond is er brand geweest in een transformatorstation aan de Columbusweg in Venlo op het bedrijventerrein Trade Port. De brand is geblust. Er is wel nog sprake van stroomuitval in dit gebied. Op dit moment hebben verschillende huishoudens en bedrijven namelijk nog geen stroom. De monteurs van Enexis werken met man en macht om de tijdelijke stroomvoorziening zo snel mogelijk op te lossen. Naar verwachting is de stroomstoring aan het einde van de avond verholpen. 

Stroomstoring treft gebied Trade Port

Enexis zorgt voor noodoplossingen
Door de brand is een aantal onderdelen van het elektriciteitsnetwerk flink beschadigd, zodat Enexis deze niet op korte termijn kan herstellen. Om de stroomvoorziening voor onze inwoners en bedrijven zo snel mogelijk te herstellen, zorgt Enexis voor een aantal tijdelijke oplossingen. Naast het vervangen van kabels, plaatsen ze een aantal noodaggregaten en wordt een mobiel schakelstation geplaatst. Daardoor heeft een aantal huishoudens en bedrijven nu wél stroom. Op dit moment is het rustig op bedrijventerrein Tradeport Venlo. Er wordt extra toezicht gehouden.

Vragen en informatie
Wilt u meer weten over de stroomstoring? Kijk voor de meest actuele informatie op www.enexis.nl/storingen-en-onderhoud/venlo of volg de liveblog via www.vrln.nl/calamiteit/. Voor het stellen van vragen kunnen inwoners ook terecht bij Enexis. Bel hiervoor de klantenservice: 088-857 70 00 of stuur een bericht op social media.