02 juli 2021

Ontmoet elkaar met ‘Venlo mien Hert’

Organiseer een ontmoeting en verwarm de harten van Venlo. Dit is ‘Venlo Mien Hert’, een project waar vanaf vandaag geld voor beschikbaar is om iets voor een ander, elkaar of voor Venlo te doen.

Ontmoet elkaar met ‘Venlo mien Hert’

Corona heeft grote impact gehad op Venlo, haar inwoners en ondernemers. Met ‘Venlo mien Hert’ willen we Venlo elkaar weer laten ontmoeten en ervaringen laten beleven. Weer iets voor en met elkaar gaan doen en zo iets voor elkaar kunnen betekenen. Aan dit initiatief kan iedereen in alle kernen van groot Venlo meedoen. En nog mooier: een goed idee voor een actie of activiteit? Dan heeft gemeente Venlo daar ook nog geld voor beschikbaar.

Doe mee met ‘Venlo mien Hert’!

Organiseer iets voor een ander, organiseer iets voor Venlo of maak Venlo nog een beetje mooier. Dien een plan in, met een (simpele) begroting en binnen drie weken is duidelijk of de aanvraag is goedgekeurd en het plan een bijdrage krijgt.

Wat kan er georganiseerd worden?
Het idee kan niet gek genoeg zijn. Bijna alles is mogelijk binnen ’Venlo mien Hert’. Van het opleuken van een buurt, verf voor inspiratiestenen, samen met de straat pannenkoeken bakken, kunst maken voor een zorggroep tot en met wandeltochten, fietstochten, muziekevenementen, preuvenementen, speurtochten; Niets is vreemd of te gek, als het maar past bij de gemeenschapszin, verbindend is en stimuleert. De organisatie en de uitvoering van de actie of activiteit ligt helemaal bij de aanvrager. Gemeente Venlo betaalt graag mee en waar nodig ondersteunen we natuurlijk met informatie en het vinden van de juiste route.

Budget
Een aanvraag vanaf €250,- is al mogelijk, tot maximaal €2500,- als er geen andere partijen zijn die meebetalen. Bij activiteiten waar meerdere partijen aan mee betalen, is een bedrag tot maximaal €5000,- beschikbaar. Kijk voor de volledige voorwaarden en voor het eenvoudig indienen van de aanvraag op www.venlo.nl/mienhert

Contact en informatie
Meer informatie over dit initiatief, een evenementenkalender, verhalen en portretten zijn te vinden op www.venloonline.nl/mienhert. De aanvragen voor een bijdrage voor een activiteit lopen via: www.venlo.nl/mienhert. Na het lezen van de informatie nog vragen? Stuur dan een e-mail naar mienhert@venlo.nl.