01 april 2021

Digitale vervolgbijeenkomst corona steun- en herstelpakket voor cultuur

Op maandag 12 april, van 19.30 tot 21.00 uur, organiseert de gemeente Venlo via ZOOM een digitale vervolgbijeenkomst over het corona steun- en herstelpakket voor de culturele sector. Doel van deze vervolgbijeenkomst is een update over de uitvoering van de diverse regelingen en het delen van informatie en inspiratie over verschillende herstelprogramma’s. 

Digitale vervolgbijeenkomst corona steun- en herstelpakket voor cultuur

De webinar is het vervolg op de drukbezochte digitale bijeenkomst van 8 maart. Een kort verslag van die bijeenkomst vindt u op hier. Ook deze webinar is bedoeld voor het hele culturele veld: van amateurkunst en individuele cultuurmakers tot grote culturele instellingen, van bestuursleden en directeuren tot betrokken medewerkers, vrijwilligers, maatschappelijke partners en raadsleden.

Penvoerders van herstelprogramma’s zijn uitgenodigd om een korte presentatie van 2 minuten voor te bereiden. Deze presentatie biedt de mogelijkheid om de plannen breed met het veld te delen en te onderzoeken hoe verschillende partijen elkaar – wellicht in onverwachte combinaties - nog verder kunnen versterken.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden tot en met woensdag 7 april door een mail te sturen naar cultuur@venlo.nl. Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen over een van de regelingen dan kunt u die ook vooraf via e-mail doorsturen. 

Op maandagochtend 12 april ontvangt u een bevestiging met daarin de ZOOM- link.