03 maart 2021

Digitale bijeenkomst Corona steun- en herstelpakket voor cultuur; Tijd gewijzigd

De gemeente Venlo organiseert een digitale bijeenkomst voor de culturele sector. Het onderwerp waar over we met elkaar gaan praten is het corona steun- en herstelpakket van de gemeente Venlo. 

Digitale bijeenkomst Corona steun- en herstelpakket voor cultuur; Tijd gewijzigd

De webinar is bedoeld voor het hele culturele veld: van amateurkunst en individuele cultuurmakers tot grote culturele instellingen, van bestuursleden en directeuren tot betrokken medewerkers, vrijwilligers, maatschappelijke partners en raadsleden. 

In een eerder bericht meldden we dat deze digitale bijeenkomst plaatsvindt op maandag 8 maart, van 19.00 tot 21.00 uur.
De actualiteit heeft ons ingehaald; Op hetzelfde moment is er een landelijke persconferentie over Corona van ons demissionair kabinet. We begrijpen dat u wellicht beide informatiemomenten wil meemaken; we passen daarom de tijd van onze digitale bijeenkomst aan. Dit betekent dat de Webinar een half uur later begint.

De start van deze bijeenkomst is dus om 19.30, zodat u rustig de persconferentie kunt bekijken.


Aanmelden

U kunt zich aanmelden door uiterlijk 4 maart een mail te sturen naar cultuur@venlo.nl. U kunt daarbij eventueel ook al aangeven welke vragen u heeft of welke onderwerpen u graag besproken wilt hebben. Op 8 maart ontvangt u een bevestiging met daarin een link naar ZOOM en instructies hoe u het programma gratis kunt gebruiken.