23 december 2020

Gratis energiebesparende producten t.w.v. €60,-

Nu we méér thuisblijven, gaan uw energiekosten omhoog, terwijl ze juist omlaag kunnen. Om u als woningeigenaar te helpen om energie te besparen, kunt u tot 31 maart 2021 gratis energiebesparende producten aanschaffen t.w.v. €60,- .

Gratis energiebesparende producten t.w.v. €60,-

Denk bijvoorbeeld aan een LED-lamp, een waterbesparende douchekop, een energie verbruiksmanager of het aanschaffen en bevestigen van radiatorfolie.

De energievouchers van €200,00, €400,00 en €1000,000 zijn niet meer beschikbaar, maar u kunt nog steeds gratis energiebesparende producten aanschaffen t.w.v. €60,00. De subsidie is tot 31 maart 2021 beschikbaar. Het budget is beperkt, dus wees er snel bij. Op=op! 

Gratis energiebesparende producten 

Bent u woningeigenaar in Venlo, dan zijn er twee manieren om van de regeling gebruik te maken: 
1. U vraagt geld terug voor producten die u al heeft gekocht of laten uitvoeren via de cash-back optie. 
2. U bestelt direct uw gratis energiebesparende producten t.w.v. €60,- via de webshop. U kunt kiezen voor een standaard energiebespaarbox, of stelt zelf een pakket samen. De producten worden gratis thuisgestuurd.
Ga voor beide manieren naar www.duurzaambouwloket.nl/subsidie-rre-venlo.

Gratis en onafhankelijk advies
Wilt u nog meer stappen zetten naar een groene, comfortabele woning? Vul dan de woningplanner in voor een gratis maatwerkadvies via woningplanner.duurzaambouwloket.nl

Heeft u vragen over het energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij maken van uw woning? Of heeft u vragen over de subsidieregeling? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket van Venlo.
T: 072 – 743 39 56
E: info@duurzaambouwloket.nl