12 november 2020

Energievouchers: meer energie besparen in je huis!

Meer energie besparen is goed voor het klimaat én je portemonnee. Om jou als eigenaar van een bestaande woning in gemeente Venlo te helpen om energie te besparen, kun je tot 31 maart 2021 een energievoucher aanvragen voor energiebesparende maatregelen.

U heeft geen cookies geaccepteerd, daarom kunnen we deze video niet tonen.

Wilt u de video toch bekijken, ga dan naar de cookies pagina en pas uw instellingen aan.

Denk daarbij vooral aan kleine maatregelen, zoals een waterbesparende douchekop, LED verlichting of het aanschaffen en bevestigen van radiatorfolie. Maar ook grotere ingrepen zoals bijvoorbeeld vloer-, dak- of spouwmuurisolatie, een zonneboiler, het vervangen van een kozijn met isolerend glas of een warmtepomp komen in aanmerking voor deze energievouchers.

In deze uitzending van Met het oog op Venlo vertelt Luke Verhoeven welke aanpassingen hij in zijn woning heeft gedaan met behulp van de energievouchers. Daarnaast vertelt Klaas Visser over het Duurzaam Bouwloket. Hier kunnen inwoners terecht voor meer informatie over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en het aanvragen van de vouchers.

Voor meer informatie over de energievouchers en het aanvragen van de vouchers gaat u naar www.duurzaambouwloket.nl/rre-venlo.