11 november 2020

De leefstijl proeverij van Keer Diabetes2 Om

Zaterdag 14 november is het Wereld Diabetes Dag. Vanaf zaterdag kunt u via Voeding leeft tien dagen lang gratis inspiratie, tips en opdrachten ontvangen.

De leefstijl proeverij van Keer Diabetes2 Om

Deze opdrachten staan in het kader van de leefstijl die bij het omkeren van diabetes type 2 hoort, dat is juist belangrijk. Het programma Keer Diabetes 2 Om biedt podcasts, kennistips, praktische tips en een Webinar aan, zodat u kunt ervaren wat een andere leefstijl met u doet. Als u zich focust op de juiste voeding resulteert dit in het beste voor uw lijf en leven. Deze proeverij van tien dagen is voornamelijk gericht op mensen met diabetes type 2, maar iedereen mag meedoen! Want een goede leefstijl is voor ieder mens belangrijk. Aanmelden kan hier.

Keer Diabetes2 Om
Keer Diabetes2 Om is een leefstijlbehandeling gericht op het omkeren van diabetes type 2. Bij Keer Diabetes2 Om zet je in 6 maanden voeding, beweging, slaap en ontspanning – samen met gespecialiseerd team – in als medicijn.

Uit onderzoek blijkt dat de leefstijlbehandeling Keer Diabetes2 Om ook na twee jaar effectief is bij gemotiveerde patiënten met insuline resistentie. De resultaten zijn in augustus gepubliceerd in het British Medical Journal, Nutrition, Prevention & Health. Dit geeft weer dat mensen door de leefstijlbehandeling Keer Diabetes2 Om duurzaam hun gedrag kunnen en willen veranderen, met als resultaat meer energie en minder medicatie!

Meer informatie over het programma Keer Diabetes2 Om en het onderzoek is te vinden via onderstaande website.

https://voedingleeft.nl/wetenschappelijk-onderzoek-toont-aan-dat-keer-diabetes2-om-ook-op-de-lange-termijn-effectief-is/