31 augustus 2020

Leen een scootmobiel of elektrische duo-fiets via KanDoen

Vanaf 1 september is het mogelijk om een scootmobiel of elektrische duo-fiets te lenen in Blerick. Deze uitleen wordt mogelijk gemaakt door Stichting ’t Zilvermeertje, Incluzio en KanDoen in samenwerking met de gemeente Venlo.

Leen een scootmobiel of elektrische duo-fiets via KanDoen

De duo-fiets en scootmobiel kunnen voor een halve of hele dag worden geleend. Zo is het voor iedereen mogelijk om op pad te gaan. Gezellig samen op de fiets, op bezoek bij familie, even winkelen of gewoon lekker toeren door onze mooie regio. De kosten voor het lenen zijn laag, zodat het voor iedereen betaalbaar is. Voor slechts 2 euro per dagdeel kunnen mensen op pad.

Hoe werkt het?
1. U belt met telefoonnummer: 077 – 205 04 61 en reserveert de elektrische duo-fiets of scootmobiel bij de uitleenlocatie KanDoen in Blerick.
2. U vult op de huurdag samen met de uitleenlocatie (KanDoen Blerick) een leenovereenkomst in.
3. Gaat u voor de eerste keer op pad met een scootmobiel? Dan krijgt u eerst een oefenles waarin u leert rijden in een scootmobiel. De oefenles is op een ander moment en wordt gepland vóórdat u de scootmobiel kunt lenen.
4. Op de gereserveerde datum en het afgesproken tijdstip haalt u de scootmobiel of elektrische duo-fiets op en u brengt hem op het afgesproken tijdstip, vóór 16.30 uur, terug. 

De huur van 2 euro per dagdeel wordt contant en vooraf betaald. De medewerkers van KanDoen Blerick staan voor u klaar op maandag t/m donderdag en vrijdagochtend. 

Wilt u meer informatie of reserveren?  
Voor meer informatie of het reserveren van een scootmobiel of duo-fiets kunt u contact opnemen met: 

Uitleenlocatie KanDoen Blerick
Dickenslaan 50a
telefoonnummer: 077 – 205 04 61 

Of kijk op www.utdorp.nl en type in de zoekbalk: “Samen erop uit.“