30 juni 2020

Samenlevingsagenda in "Met het oog op Venlo"

De gemeente Venlo wil iedereen in staat stellen mee te denken over de plannen voor hun eigen wijk, dorp of buurt. Die plannen maken we samen. Het resultaat van die samenwerking is vastgelegd in de Samenlevingsagenda’s van 2020.

Samenlevingsagenda in "Met het oog op Venlo"

In deze uitzending van Met het oog op Venlo vertellen Sef, Ruud, Harald en Dre over de projecten die zij hebben aangedragen en die nu worden gerealiseerd. Deze vier inwoners zijn al jaren zeer betrokken in hun wijk of dorp en zetten zich in voor verschillende thema’s als veiligheid, geweld en groen. Daarnaast vertelt ook wethouder Erwin Boom over de buurtcafés die hij heeft bijgewoond en welke thema’s daar uit naar voren zijn gekomen.

De samenlevingsagenda van uw wijk of dorp kunt u bekijken op www.venlo.nl/samenlevingsagenda. Voor enkele wijken en dorpen is er een afwijkend maatwerktraject doorlopen. Dit geldt voor Vastenavondkamp, Steyl, Belfeld, Horsterweg/Tradeport en Lomm. De plannen voor deze wijken en dorpen zullen op een andere wijze gedeeld worden met de inwoners.

U heeft geen cookies geaccepteerd, daarom kunnen we deze video niet tonen.

Wilt u de video toch bekijken, ga dan naar de cookies pagina en pas uw instellingen aan.