09 maart 2020

Fotowedstrijd gemeentegids 2021

De gemeente Venlo kent veel fotogenieke plekken. En ongetwijfeld ook veel inwoners die graag mooie foto’s maken. Fotografeert u graag? Doe dan mee met de fotowedstrijd voor onze gemeentegids 2021.

Fotowedstrijd gemeentegids 2021

Deze keer willen we de gids niet alleen vóór u maken, maar ook met u. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd. De winnende foto’s krijgen een plaats op de cover van de gemeentegids 2021. Dit mogen foto’s zijn van de omgeving, natuur, evenementen, dagelijkse dingen, alles wat u kenmerkend vindt voor onze gemeente.

Hoe doet u mee?
Als u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, kunt u tot maandag 8 juni 2020 uw foto(‘s) sturen naar communicatie@venlo.nl, onder vermelding van ‘fotowedstrijd gemeentegids 2021’. U mag per persoon maximaal drie foto’s insturen. Vermeld in de mail uw naam, e-mailadres en een omschrijving van waar u de foto heeft gemaakt.

De ervaring is dat ook foto’s die gemaakt worden met een mobieltje vaak aan de eisen voldoen en winnaar kunnen worden. Je hoeft dus geen professionele camera te hebben om in de prijzen te vallen!

Prijzen en plaatsing
De zes mooiste foto’s verschijnen op de voorpagina van de gemeentegids 2021 en worden beloond met VVV cadeaukaart van € 25,00. Vermelding van de fotograaf wordt meegenomen in het colofon. Een selectie van andere foto’s die zijn ingezonden, worden ook in de gids opgenomen met vermelding van de fotograaf.

Voorwaarden
1. Stuur de foto’s vóór maandag 8 juni 2020 naar communicatie@venlo.nl met als onderwerp ‘fotowedstrijd gemeentegids 2021’ onder vermelding van uw naam, e-mailadres en plaats van de foto’s met eventuele omschrijving.
2. Maximaal 3 foto’s per inzending.
3. De foto’s moeten genomen zijn in de gemeente Venlo en als zodanig herkenbaar zijn voor de gemeente Venlo. Verder moeten de foto's actueel te zijn. Dit betekent: niet ouder dan twee jaar.
4. Foto’s digitaal aanleveren in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb per foto en zijn vrij van auteursrechten.
5. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft de inzender de gemeente Venlo het recht de ingezonden foto’s zonder vergoeding en vrij van rechten te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals het gebruik voor folders en brochures, de gemeentegids, de gemeentelijke website, social media, etc.
6. Als u personen fotografeert, dient u vooraf toestemming te vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
7. Deelname geldt alleen voor inwoners uit de regio.
8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De winnende foto’s worden in september 2020 bekend gemaakt. De winnaars krijgen bericht via de mail. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via communicatie@venlo.nl.   

Bekijk hier de gemeentegids van 2020.