08 november 2019

Op bezoek bij een duurzaam huis!

Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van je woning? Wil je hier meer over weten? Op zaterdag 9 november openen een aantal duurzame huiseigenaren in Venlo hun deuren.

U heeft geen cookies geaccepteerd, daarom kunnen we deze video niet tonen.

Wilt u de video toch bekijken, ga dan naar de cookies pagina en pas uw instellingen aan.

Bezoek tijdens de Duurzame Huizen Route een of meerdere opengestelde woningen en maak op een ongedwongen manier kennis met duurzaam wonen. Huiseigenaren laten je graag zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt.

In deze aflevering van Met het oog op Venlo vertellen Onno Vaessen en Frens Seuren over het verduurzamen van hun woning en winkel. Huiseigenaren delen graag hun kennis en ervaringen over hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. De verhalen van huiseigenaren leveren een schat aan informatie op voor mensen die zelf aan de slag willen.

Naast de woningen die u kunt bezoeken, is er op 9 november een informatiemarkt in het Wereldpaviljoen in Steyl. Hier kunt u zich laten informeren over duurzaam wonen en vervoer. Zo zijn er kraampjes van Fietsersbond, de lokale energiecoöperatie SamenStroom aanwezig en veel meer. Kijk voor meer informatie op www.venloonline.nl/duurzaam.