24 oktober 2019

Wethouder Pollux laat haar huis zien tijdens de Duurzame Huizen Route

Venlo organiseert op zaterdag 2 en 9 november de Venlose Duurzame Huizen Route. Bezoek een verduurzaamde woning en doe inspiratie op voor thuis. Op 9 november doet de gemeente er een schepje bovenop met een informatiemarkt en lezingen.

U heeft geen cookies geaccepteerd, daarom kunnen we deze video niet tonen.

Wilt u de video toch bekijken, ga dan naar de cookies pagina en pas uw instellingen aan.

Duurzame Huizen Route
Aan de Duurzame Huizen Route doen landelijk meer dan duizend huizen mee. Bezoek in Venlo op 2 en 9 november meerdere opengestelde woningen en maak op een ongedwongen manier kennis met duurzaam wonen. Zo kunt u zelf kijken hoe dit eruit ziet, en wat dat doet voor een woning, uw comfort, uw portemonnee en het klimaat.

En nog leuker; u kunt ook een kijkje nemen in de duurzame woning van wethouder Marij Pollux! Zaterdag 2 november tussen 12:00 en 15:00 uur kunt u het huis van wethouder Marij Pollux bezoeken en kijken wat zij hebben gedaan aan hun woning. Aanmelden kan via www.duurzamehuizenroute.nl/venlo. De woning van wethouder Marij Pollux staat vermeld onder ‘Tussenwoning uit 1930 in Venlo’.

Informatiemarkt
Naast de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november, is er op 9 november een informatiemarkt. Hier kunt u zich laten informeren over duurzaam wonen en vervoer. Ook zijn er verschillende lezingen over het verduurzamen van je woning.

Wil je meer informatie over de markt of je aanmelden voor de Duurzame Huizen Route? Kijk dan op www.venloonline.nl/duurzaam