24 oktober 2019

Tv-serie ‘Wat maakt Venlo...’

In november en december zendt Omroep Venlo een zesdelige tv-serie uit met als titel ‘Wat maakt Venlo...’. Een programma over trots, kansen en samenwerkingen.

Tv-serie ‘Wat maakt Venlo...’

De tv-serie ‘Wat maakt Venlo…’ laat zien dat het landschap van bedrijven en organisaties in de gemeente Venlo vele parels herbergt. Bedrijven die met veel ondernemersgeest, daadkracht en innovativiteit koploper zijn in hun eigen branche. Veel van deze bedrijven zijn bij een groot deel van onze inwoners nog onbekend.

De kijker wordt met deze tv -serie in boeiende en open gesprekken meegenomen naar waar in de toekomst nog meer kansen liggen voor deze bedrijven en organisaties, maar ook waar de te tackelen uitdagingen liggen. Ondernemers, politici, onderwijzers en studerende jongeren gaan hierover in gesprek met presentator Frans Pollux in een unieke TV-setting in Villa Flora.

Het programma is een samenwerking tussen Omroep Venlo, Fontys International Business School, Rabobank Venlo e.o., Ondernemend Venlo en de Gemeente Venlo.

Opnames
Wilt u graag bij de opnames in de studio aanwezig zijn? Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden via e.berkvens@venlo.nl, onder vermelding van ‘Wat maakt Venlo’. Vermeld in de mail uw naam en de opnamedatum van de aflevering waar u bij aanwezig wilt zijn. U ontvangt daarna een bevestigingsmail. De opnames vinden plaats op de locatie Villa Flora.

Afleveringen
Opnamen
1. Wat maakt Venlo uniek?
Dinsdag 29 oktober 15.00 – 16.00 uur
2. Wat maakt Venlo gezond?
Dinsdag 29 oktober 12.30 – 13.30 uur
3. Wat maakt Venlo tot hotspot?
Dinsdag 29 oktober 17.30 – 18.30 uur
4. Wat máákt Venlo?
Woensdag 30 oktober 12.30 – 13.30 uur
5. Wat maakt Venlo duurzaam?
Woensdag 30 oktober 15.00 – 16.00 uur
6. Samenwerking maakt Venlo
Woensdag 30 oktober 17.30 – 18.30 uur
Verschillende thema’s

Venlo is momenteel een Europese logistieke hotspot. Wat moeten we doen om dat over tien jaar nog steeds te zijn? Prachtig om te zien hoeveel parels we nu al hebben binnen de maakindustrie. Maar zitten we aan onze max of zijn er nog veel meer kansen en waar liggen die?
Wat maakt Venlo gezond, duurzaam of uniek? Het antwoord hierop is zes weken lang te zien vanaf maandag 4 november, met herhalingen op zondag.

U heeft geen cookies geaccepteerd, daarom kunnen we deze video niet tonen.

Wilt u de video toch bekijken, ga dan naar de cookies pagina en pas uw instellingen aan.