07 augustus 2019

Vrijwilligers verdienen een feestje

Op donderdag 24 oktober 2019 organiseren Vrijwilligerscentrale Venlo, Buurtteams Venlo en de gemeente Venlo samen De Uitblinker. Een avond waarin de leukste vrijwilligersinitiatieven in het zonnetje worden gezet.

Vrijwilligers verdienen een feestje

De Uitblinker is een jaarlijkse waarderingsprijs voor het beste, gezelligste, leukste vrijwilligersinitiatieven van de gemeente Venlo. Dit jaar vindt alweer de 5e editie van het evenement plaats. Volgens de organisatie was het tijd om het evenement in een nieuw jasje te steken. Vandaar dat De Uitblinker dit jaar voor het eerst Venlo breed georganiseerd wordt.

Het strijden om een prijs is natuurlijk leuk, maar het is vooral een gezellige avond waarbij vrijwilligers gewaardeerd worden voor hun onbetaalbare inzet. Een avondvullend programma met hapjes, drankjes en muziek van onder andere de Venlose bands Kwante Hippe en Jane. Daarnaast is ook wethouder Frans Schatorjé aanwezig om De Uitblinker uit te reiken en de vrijwilligers toe te spreken.

Inschrijven en nomineren
Vrijwilligersinitiatieven kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via het aanmeldformulier of via de website van Vrijwilligerscentrale Venlo. Met dit formulier kunt u uw eigen vrijwilligersinitiatief opgeven, maar u kunt ook het initiatief van iemand anders nomineren. Inschrijven kan tot 15 september 2019.

Na sluiting van de inschrijving nomineert een onafhankelijke jury vijf initiatieven die kans maken op De Uitblinker. Deze vijf initiatieven zijn welkom op donderdag 24 oktober in Jongerencentrum Jacx, Drie Decembersingel 44, te Blerick.

Voor meer informatie over De Uitblinker kunt u contact opnemen met Tom Minten of Simone Jacobs van Vrijwilligerscentrale Venlo, info@vrijwilligerscentralevenlo.nl of 077 326 6666.