14 februari 2019

Wethouder Alexander Vervoort kookt in Park Rijnbeek

Vandaag heeft wethouder Alexander Vervoort een heerlijke maaltijd klaar gemaakt voor de gasten én vrijwilligers van de open inloop bij Park Rijnbeek.

Wethouder Alexander Vervoort kookt in Park Rijnbeek

Sinds 1 januari organiseert de gemeente het wekelijkse eetpunt bij Park Rijnbeek. Elke donderdag kookt een aantal enthousiaste vrijwilligers voor de ruim twintig buurtbewoners die gebruik maken van de gezamenlijke maaltijd.

Wethouder Alexander Vervoort (Sociale Zaken) heeft donderdag 14 februari voor één keer de pollepel overgenomen. Hij wil daarmee, namens het college van burgemeester en wethouders, de voortzetting van het wekelijkse eetpunt stimuleren.

Smakelijke maaltijd
De opkomst was goed in Park Rijnbeek vandaag. Er waren 25 gasten die kwamen genieten van de vers bereide maaltijd. Voor de gelegenheid werd de keukenbrigade gevormd door vrijwilligers, leden van het buurtteam, medewerkers van de gemeente en natuurlijk de wethouder. Ook het wijkoverleg Venlo Noord Oost was vertegenwoordigd. De sfeer was gemoedelijk, er werd goed gekookt en de gasten genoten zichtbaar van de smakelijk maaltijd.  

Oproep culinaire vrijwilligers
De actie was  een oproep aan culinaire vrijwilligers om een nieuwe kookploeg voor de donderdagen in Park Rijnbeek te formeren. Vandaag heeft zich in elk geval één enthousiaste kookvrijwilliger gemeld. Wil jij ook in de culinaire voetsporen van de wethouder treden? Meld je dan aan bij het buurtteam via m.vandenbercken@synthese.nl 

Het eetpunt in Park Rijnbeek vindt elke donderdag plaats. Gasten zijn welkom vanaf 11.00 uur. Zij kunnen zich een week van te voren aanmelden in Park Rijnbeek.