15 augustus 2018

Wegwijs in Venlo: wie wat waar in de sociale kaart Venlo

De sociale kaart Venlo is de online plek waar je alle organisaties, verenigingen en initiatieven in de gemeente Venlo kunt vinden. De sociale kaart is te vinden op www.samenzijnwijvenlo.nl 

Wegwijs in Venlo: wie wat waar in de sociale kaart Venlo

De sociale kaart is bedoeld voor alle inwoners van Venlo en daarnaast voor mensen die vanuit hun werk informatie zoeken over organisaties, verenigingen en initiatieven die er in Venlo zijn. De kaart is in opdracht van de gemeente Venlo gemaakt en wordt beheerd door de Bibliotheek Venlo. Gebruikers krijgen een compleet beeld van alle organisaties rondom wonen, zorg, welzijn, werk, inkomen, kind en gezin. Ook de culturele instellingen, sportverenigingen, harmonieën etc. komen aan bod, waardoor je met recht wegwijs wordt in de gemeente Venlo.  

Actuele informatie 
De gegevens van de organisaties die te vinden zijn in de sociale kaart Venlo zijn afkomstig uit de Gemeentegids, maar de informatie gaat veel verder dan alleen adressen en telefoonnummers. Zo kunnen organisaties en verenigingen de kaart zelf aanvullen met informatie over hun diensten en producten. Om ervoor te zorgen dat de gegevens steeds actueel zijn, controleert de Bibliotheek Venlo deze twee keer per jaar.

De sociale kaart is van ons allemaal
Deelname aan de sociale kaart Venlo is gratis, inclusief het aanvullen van gegevens. Als organisatie of vereniging kun je een account aanvragen via info@socialekaartvenlo.nl. Staat een organisatie niet op de sociale kaart? Dan kun je dat ook doorgeven via info@socialekaartvenlo.nl.

De gemeente Venlo en de Bibliotheek Venlo nodigen inwoners en professionals van harte uit om samen van de sociale kaart een onmisbaar online platform te maken.